суботу, 1 січня 2011 р.

Як ми табелі отримували!!!

Солодкий стіл та чай


Хокей краще ніж футбол???
Новий кіноконцертний зал
28 грудня 2010 року учні нашого класу зібралися у школі, аби отримати свої табелі успішності. Руслана Миколаївна підготувала нам сюрприз - організувала нам класне чаювання. Ми пили чай, розмовляли, згадували, що гарного зробили у минулому році, які корисні справи ми зробили для нашого класу. Разом ми навіть трохи танцювали, грали в кеглі та складали пазли. А після отримання табелів та маленьких подарунків - пішли гуляти по місту. 

А які у тебе оцінки?
Ми були справді голодні!!!
Ми каталися на гойдалках у дитячому парку, оглянули декілька памятників, сфотографувалися біля ялинки, заспівали пісню "Розпрягайте, хлопці, коней ", обкидали сніжками наших дівчат,  а потім пішли грітися до піцерії. Після смачного обіду, ми ще гуляли на ковзанці у Гадяцькій гімназії, оглянули хол кінопалацу "Дружба" і повернулися до школи. 
Адже о третій годині у нас був шкільний вечір, який ми провели досить весело, навіть брали участь у іграх та конкурсах. Після закінченню вечора, наш класний керівник та Роман Вітранюк відвідали концерт фортепіанної музики, присвячений 200-літтю Шопена. 



А ми хотіли пити!!!

Весело було у піцерії

Новий вид спорту


Європейські пазли

Подарунки за гарні оцінки

Битва на катку

Пограємо!!!

Ось наша школа!!!

На сцені!!!

З Новим Роком

Покатаємося!!!

Ми з Червоною шапочкою!!!

Знову чай, аби зігрітися!!!

Новорічний вечір

Ми любимо подарунки

Наша Таня грає!!!

200 років Фредеріку Шопену

Немає коментарів:

Дописати коментар